Vocational Training Institutute ECOSOLAR

Институција за стручна обука  ЕКОСОЛАР

English  

Makedonski
 

За нас
Новости
Обуки во 2021 г.
СОУ Коле Нехтенин
Обуки во 2019 г.
Тренинг центар
Теорија предавање
Посета на фирми
Успешни приказни
Е - книги
Големина на сол.енергија

 

Дел од обуката за примена на соларна енергија во Средно техничко училиште "Коле Нехтенин" .   (Март 2021 год)

Опремата за обука и дел од вежбите се од Верифицираниот центар за обуки ЕКОСОЛАР

 

 

 
         
 

 
         
 

 
         
 

 
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14-May-21

  web counter